Je elke keer weer willen verbeteren,
dat tekent mij wel

Peter de Jong   |  bedenker en filmmaker

 

Visie transformeren naar een overkoepelend concept, daar gelooft onze merkenbouwer Peter in. Deze gepokt en gemazelde Rotterdammert is naast bedenker ook conceptdoener, die de regie voert over het consistent bouwen en realiseren van merken. Daarbij wekt hij ze filmisch tot leven.

 

Peter gelooft dat "merken zijn als kroonjuwelen, heel veel waard, maar hebben op z’n tijd ook een opfrisbeurt nodig."bekijk filmclip


bekijk portfolio

Goede beelden zijn als goede grappen.
Die leg je niet uit

Maartje Roos   |   photo artist

 

Kennis van lichtinval en de juiste belichting vragen om vakvrouwschap. Met een onstilbare honger naar die ene mooie foto, is Maartje genadeloos in haar zoektocht . Daarmee schept ze ware kunstwerken die voorzien zijn van haar unieke signatuur als wereldbekend ‘photo artist’.

 

Maartje is fotoregisseur van eigenzinnige magische werelden.bekijk filmclip


bekijk portfolio

Ask Google

Dennis van Duijn   |   360° fotograaf en webtester

 

Interactieve 360° panoramafoto's brengen interieurs tot leven en converteren virtuele bezoekers slim naar fysieke klanten. Allemaal werkend op PCs, tablets en de meeste smartphones. Hiermee vergeleken is Google Streetview kinderspel.

 

Google op 'panografie' en je ziet dat we met Dennis dé panograaf te pakken hebben die de techniek tot in de pixels beheerst met zijn kenmerkende haarscherpe beelden.bekijk filmclip


bekijk portfolio

Online zijn de mogelijkheden onbeperkt

Stefan Grevelink   |   alles online

 

Dankzij webdeveloper Stefan kan de techniek bij ons volledig in dienst staan van het idee, het design en de gebruikersvriendelijkheid. Om een custommade en licentievrije website te bouwen gebruikt Stefan met zijn webteam een mix van state-of-the-art technieken, zoals HTML5, CSS3, JavaScript, responsive design, PHP en MySQL.

 

Stefan houdt altijd rekening met gebruikers die minder snel updaten. De veiligheid van onze websites wordt veelgeprezen. En door optimalisatie vergroten we de vindbaarheid voor zoekmachines.

 


bekijk filmclip


bekijk portfolio

Theater als tool voor
veranderprocessen

Martine Zeeman   |   theatermaker in bedrijf

 

Theater maakt op een andere wijze de wereld om ons heen zichtbaar. Zoals de processen, de kronkels en de verlangens van de mens. De kracht van theater is de verbinding die je legt naar de kijker, de herkenning en de verandering. Daar staan organisaties in verandering altijd wel voor open.

 

"Als theatermaker ga ik uit van wat kan en niet van wat niet kan. Het persoonlijke karakter staat centraal, meedenken van binnenuit en niet opgelegd van buitenaf", zegt theatermaker Martine.

bekijk filmclip


bekijk portfolio

Als er geen kritiek is,
heb je geen sterk merk

Loyda van der Vlist regisseur academische events

 

Hoe laat je van buiten zien wat er van binnen leeft?  Jaarlijks inspireert Loyda zowel organisaties als creatieve professionals om bewust (verder) te bouwen aan hun professionele én persoonlijke identiteit en visie. Daarbij regisseert ze zowel inhoud als communicatievorm.

 

Als persoon of als wetenschapper jezelf levensecht presenteren met een onlosmakelijk betekenisvol verhaal dat bij de ander een goed beeld oproept van je wensen, talenten en ambities. Dat drijft Loyda als geen ander, want life is a pitch!

 bekijk filmclip


bekijk portfolio