Crossover palet

Concept en creatie

Voor oraties en academische events regisseren we in co-creatie visuele presentaties. Onze missie is om vanuit een herkenbaar en verbindend idee interactie met je publiek op te roepen. Wetenschap is een beleving!Visual arts & sound

Welke betekenis of boodschap wil jij uitdragen? Wij geloven in een crossover aanpak. Vanuit verschillende disciplines en invalshoeken een klinkend visueel eindresultaat neerzetten, waarover wordt nagepraat.Online solutions

De wereld is mobiel, je publiek zit online en iedereen wil altijd en overal toegang hebben tot goede informatie. Creative Desk levert online maatproducten. Van apps tot webshops, van content marketing tot narrowcasting.Present & event

Mensen en bedrijven zichzelf succesvol en kleurrijk laten presenteren. Online en offline. Zakelijk en persoonlijk. In beeld en taal. Mondeling en schriftelijk. Analoog en digitaal. Met ons creatief palet krijg je een story with glory!

idee

Create the concept

 

Werken aan je merk, betekent bouwen aan je toekomst. Een kloppend verhaal brengen in beeld en woord doe je consistent. Let us brand-id! Creative Desk brandt graag voor je los!

design

Design at service of the idea

 

Design is meer dan pixels en esthetiek. Voor ons gaat het ook om de emotionele verbinding die je legt met je relaties. Er zit een bepaal gevoel in het dna van je bedrijf of product. Met design kun je dat ongrijpbare stukje ziel blootleggen, onthullen en versterken.

tekst

Make a long story short

 

Hoe goed kun je schrijven? Elke keer blijkt weer hoe moeilijk het is om je eigen verhaal helder te verwoorden. Je weet teveel. Durf je fors te schrappen?Zonder taalvoutjes? Meeslepend vertellen?

 

Creative Desk is the Write Place, die teksten voor je schrijft in duet met beelden om je verhaal consistent uit te dragen.

drukwerk

From Small to XXXXL

 

De grootste revolutie in de grafische industrie zijn de internetdrukkers. Zij hebben het drukken écht uitstekend onder de knie, leveren groot prijsvoordeel op en zijn bovendien erg snel. Het is de oplossing als je echt zeker weet dat de bestanden die je instuurt 100% perfect zijn. Creative Desk zorgt daarvoor.

 

Ook via gerenommeerde huisstijldrukkers laten wij maatwerk uitvoeren voor onze opdrachtgevers.

 

 

fotografie

Shoot the right image

 

Niet de camera maar het oog. Creative visuele toepassingen werken als een olievlek voor je merk. Emoties roep je op met sterke images.

 

Je verhaal ook in beeld vertellen is even lastig als vruchtbaar. Een eigen beeldtaal is dé brandstof voor de look & feel van je merk.

panografie

Alles draait om beleving

 

'Levende' 360° foto’s hebben geen beperkte kijkhoek en verleiden de virtuele bezoeker tot interactie. Panorama foto's met aanklikbare grafische elementen, audio en zelfs video leveren een beleving met veel visuele impact.

 

Onze panografie richt zich op een actieve conversie naar fysieke bezoekers en klanten als ondersteuning van een doeltreffende marketing.

shortfilm

Short film, long impact.

 

Filmclips zijn ideaal in de online communicatie om een emotionele snaar te raken en meteen te laten zien waar je organisatie of met je product voor staat.

 

Korte promo's op websites en YouTube leveren veel extra aandacht en vindbaarheid op. Youtube kijkt naar sociale interactie: hoe meer likes, reacties en delen met anderen, hoe hoger scoor je in de zoekresultaten.

geluid

Let hear a strong voice

 

Wat is een film zonder sound? Een trailer zonder warme stem? Geluid verwarmt filmbeelden en ondersteunt het verhaal.

 

Bij Creative desk geloven we in de zeggingskracht van sound. Van gesproken woord, trefzekere geluidseffecten tot zelf gecomponeerde filmmuziek. Creative Desk heeft het allemaal in huis.

webworld

Enter the webworld

 

Een bedrijf zonder website? Die vind je bijna niet meer. De eerste kennismaking is vaak online, dus een onderscheidende website loont.

 

Een aantrekkelijke website wisselt continu van inhoud, om bezoekers te blijven trekken. De webtechniek is als een automotor, die ervoor zorgt dat de website gebruikers- en zoekmachinevriendelijk is, responsive werkt, beschermd is tegen hackers en de beste laadtijd heeft.

app

Your own app

 

Inmiddels hebben mensen meer toegang tot een smartphone dan tot stromend water. Het is een fenomeen dat zijn weerga nog niet kent.

 

We zijn beter en sneller bereikbaar geworden. Contactgegevens hebben we altijd bij de hand.

 

Ben je met je website ook herkenbaar in beeld op je tablet of smartphone? Makkelijk te bellen en direct te e-mailen? Met routeplanner naar je bedrijf? De HTML5-app van Creative Desk is dan de oplossing!

narrowcasting

Broadcast your product at the spot

 

Bij binnenkomst je gasten verwelkomen via beeldschermen? Begroeten met persoonlijke tekst? De aanbieding van de dag? De corporate film? Het nieuws? 

 

Met narrowcasting kun je via digitale schermen allerlei informatie en boodschappen afspelen, die je online, vanaf elke locatie, elk moment kan aanpassen op je eigen pagina met een overzicht van alle slideshows, presentaties, foto’s en films.

webtesting

Voorkom dat men uw website verlaat

 

Blijven de verkopen van uw huidige website achter? Een nieuwe website is lang niet altijd nodig. Met een laagdrempelige rapportage met verbeteradviezen kunt u direct zelf aan de slag. Het helpt de conversie van uw website verhogen.

 

Echte fouten, maar ook de mate van gebruiksvriendelijkheid, maken dat bezoekers vertrekken en niet meer terugkomen. Laat daarom de voorkant van uw website eens testen.

social media

Bij alles wat je doet of ziet

verschijnt er weer een nieuwe tweet.

Wat je eergisteren hebt gegeten

Laat je graag in 140 tekens weten

Jij twittert met het grootste gemak

En tweet zelfs vogeltjes van het dak

op Facebook deel je foto's en fun

Op basis van likes heb je digivrienden door dik & dun

De wereld in je broekzak

Een smartphone vol gemak

Ergens even moeten wachten was vroeger ergernis

Is tegenwoordig al gauw een digitale belevenis

 

Hoe bouw je via social media aan verbindende dialogen met je fans, relaties en doelgroepen?

mediatraining

No story, no glory

 

Verhalen zijn altijd de manier geweest om geschiedenis, tradities, normen en waarden en identiteit over te dragen van generatie op generatie. 


Vandaag de dag wordt storytelling bewust toegepast. Hoe te boeien en te verleiden met het verhaal over je ontwerp of product? De do’s en don’ts van sterke verhalen leer je tijdens een mediatraining.

presentatie

Say it loud and proud

 

Klamme handen, knikkende knieën, een droge mond... Wie heeft dit eigenlijk niet bij presenteren? Leuk of niet, de presentatie wordt steeds belangrijker om mensen te informeren, overtuigen of enthousiasmeren. 

 

Hoe breng je naar buiten wat van binnen leeft? Creative Desk helpt je helder en persoonlijk te presenteren.

zakelijk theater

The world is a stage

 

Veranderingen in het bedrijfsleven komen gemakkelijker tot stand door inzet van theater.

 

Het is geen tovermiddel, maar wel een succesvolle tool. Omdat theater een belevenis is neemt het vaak weerstand tegen de verandering weg waardoor het bespreekbaar wordt.